Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2009 16:52 - Как­во пред­вещава КРИЛАТИЯТ КОН за Вас през сед­ми­цата според лич­ния Ви път и числото на деня
Автор: elkastefanova Категория: Други   
Прочетен: 2875 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.02.2009 01:42


Как­во пред­вещава КРИЛАТИЯТ КОН за Вас през сед­ми­цата според лич­ния Ви път и числото на деня

При­мер:
Да­та на раж­да­не: 08.08.1988 год.
Редуцираме до просто число: 0+8+0+8+1+9+8+8=42=4+2=6 личен път

Дата, за която искате да гадаете: 08.02.2009 год.
Реду­цира­ме: 0+8+0+2+2+0+0+9=21=2+1=3 чис­ло на деня
Търсите в тек­с­та: 6-3 


image 


1-1 Готови сте на саможертва за другите хора и това е причината да Ви се прощават малките грешки. Целите Ви са благородни и всички оценяват ситуацията. Финансите са добър слуга, но лош господар и Вие знаете това. Идеите Ви са добри, но много рисковани. Не се отказвайте от идеята за съвместна работа всички участници ще спечелят, а в това число и Вие. Към края на седмицата дните са благоприятни за споделени чувства и удовлетвореност.

2-1 Шансът е на Ваша страна, така че се борете за голямото щастие. Не чакайте дълго, ако искате да победите. Помнете, че битки се печелят, но победата е все още далече. След понеделник си купете нещо дребно, доставете си радост на душата. Споделете успехите си с най-близките хора и не се учудвайте, че сте в центъра на доброто настроение. Изживейте миговете и останете верни на приятелите си. Не правете прибързани и рисковани стъпки, останете верни на себе си.

3-1 Не бързайте с раздялата. Тя ще нарани и двете страни. Емоцията Ви се нуждае от контрол. Не харчете големи суми пари за преходни неща в модната линия. Не се огорчавайте от предчувствие за неприятност и не отговаряйте в прав текст. Вие сте прави, но позициите Ви в момента са недоизяснени. Консултация със специаиалист би Ви била от полза. В края на седмицата предпочетете съприкосновение с природата, за да се разтоварите от напрежението.

4-1 По възможност контактувайте с по-млади от Вас хора. На прага сте на изключително откритие. Разширете хоризонтите си. По-реалистично погледнете неотдавнашни събития. Върнете се към свидни спомени чрез документирани щастливи събития, разтворете албум, пуснете си касета с Ваше присъствие.

5-1 Припомнете си събития от миналата година. Може би сега е моментът да скъсате с опасните си взаимоотношения. Работата също е игра, но със строги правила и е нужна вярна тактика. Изчакайте малко, ориентирайте се в неoбичайната ситуация и скоро ще спечелите. Предстоят Ви авантюри. Разширете кръга от запознанствата си. Новите приятели има какво да Ви предложат. Помечтайте си в розово. Чувството за отговорност в любовта ще Ви помогне да оправите добрите взаимоотношения.

6-1 Възможно е животът Ви да е скучен, но внезапно ще се натъкнете на нещо отдавна позабравено. Ако умеете да пазите тайна, скоро ще извлечете дивиденти от това. Не променяйте гледната си точка, обърнете гръб на неспокойстствието си. Ограничете финансовите си разходи в името на добрата компания. Не бъдете небрежени към собстствените си интереси. Запомнете,че крепостите се превземат със смелост.

7-1 Анализирайте фактите от последните дни и не разрушавайте Вашите планове. В настроение сте да анализирате и статусът Ви на консултант видимо се повишава. Работата Ви се струва неблагодарна, но споделете своите идеи с колеги или ръководител. Така ще избягате от депресияията, кояоято Ви дебне. Разтоварете се от грижи, тревоги, от отрицателни емоции. Може би предсказателен сън ще Ви подскаже начин за разрешение на по-сложен проблем. Не се самозалъгвайте прекалено често. Не се затваряйте в къщи, отпуснете се, приемете нещата такива, каквито са.

8-1 Проявете потенциала си и плахостта ще си тръгне от Вас. Нарушете сами затворничеството на душата си. Скромността Ви се превръща в спирачка към успеха Ви. Всеки може да сгреши, но понякога човек се учи от своите грешки. Погрижете се за умственото и физическото си равновесие. Забравете скорошните обиди. Не се правете на безразличен, споделената сърдечна болка е на половина преживяна.

9-1 Вашата емоционална сексуалност се увеличава, но не винаги това е гаранция за щастие. Съберете своите мисли и решете какво Ви трябва. Гордостта Ви е силна, но често получавате “удари под кръста”. Проявете малко сдържаност, т.е. “бързайте бавно”. Към петък радостта идва с нови нюанси, а на финала Ви чака победа. 

* * * 

1-2
Стресът и напрежението не са неизбежни. Вслушайте се в съвета на добър приятел. Доверете се на любимия човек. Опитайте се да ги разберете. Ако жизнената им позиция не Ви устойва потърсете други партньори. Заслужавате почивка. Има доста неща, които ви разконцентрират. Може би е по-добре да отстстъпите. Към края на седмицата събитията ще се развият от само себе си.

2-2 Роднини и приятели не са на Вашето мнение в този момент. Вие грешите, помислете с какво можете да си помогнете. Не се ядосвайте, че не Ви отреждат заслуженото място. Не се безспокойте за дребни неща. Рано или късно ще получите признание. Не обвинявайте другите за своите неудачи. Трупайте жизнен опит и скоро ще се убедите, че не всичко е толкова трудно. Не се поддавайте на лошото си настроение, когато се налага да изхарчите част от своите спестявания.

3-2 Помислете за своето здраве. Намалете количеството храна и увеличете движението. От понеделник не отлагайте планираните задачи, ако искате да успеете. Преценявайте добре покупките, не харчете неразумно. Пазете се от желанието да градите въздушни кули. Не се лутайте в различни посоки, изберете една и тръгнете по нея.

4-2 Имате нужда от любов, погледнете смело напред. Не се поддавайте на слухове. Следвайте своя вътрешен глас. Отдайте се на нови начинания. Ще имате повод да задоволите самолюбието си. Не винаги си заслужава да сте прекалено сериозни и ако осъзнаете това любовта ще се задържи при вас.

5-2 Изслушайте съветите на другите, но вземе те решение подсказано от сърцето ви. Покажете на хората, че вашите цели не са само користни. През тази седмица ще Ви се наложи да влезете в ролята на изповедник. Не си позволявайте да поучавате. Съобразете се с реалността и ще успеете. Напрежението си има и своята добра страна.

6-2 Не пренебрегвайте опастностите и не предпочитайте най-краткия път. Понякога се налага да позаобиколите проблемите. Тази седмица ще Ви бъде трудно да се измъкнете от критичната ситуация. Хората помнят чуждите фалове, а това ви поставя в неизгодна позиция. Във въздуха мирише на любов, но това не са само красиви думи. Нещата са по-сериозни. Решете какво искате, защото щастието е близко до Вас. Изпълнявайте обещанията си, за да успеете.

7-2 Любовта и сексът не винаги се препокриват. Внимавайте да не попаднете в интриги. Време е добре да планирате живота си. Ако сте длъжен някому, договорете се за отстъпка. Вярвайте в себе си и действайте адекватно. Ще разберете кои са Ви истински приятели. Споделете чувствата си с любимия човек.

8-2 Намалете напрежението, победете тягостните мисли. Не правете кардинални промени. Ако работите в колектив, ще Ви обърнат подобаващо внимание. Добре планирайте ежедневието и разходите си. Потърсете помощ, но не очаквайте съчувствие. Не изпускайте от погледа си главната цел.

9-2 Победете гнева, това, че се чувствате обиден, няма да Ви помогне. Обмисляйте всяко съобщение и внимавайте в неприятните си предчувствия. Утрешният ден ще бъде по-ведър. В средата на седмицата не се замесвайте в чужди проблеми. Отстоявайте своите убеждения. Не се показвайте нерешителен, защото проблемът от тази седмица има своето решение. 

* * * 

1-3
През тази седмица е по-добре да намалите своята прибързаност. Финансовото Ви състояние изискава гъвкавост и добре обмислени разходи. Опитайте се да разбирате хората, поставяйки се на тяхно място, това ще даде добри резултати. Сряда е ден, в който трябва да се съобразявате с другите, ако искате да постигнете успех. Нервната Ви система е доста претоварена, за това погледнете откъм страната на положителната емоция. Към края на седмицата ще намерите верните решения и в тази трудна ситуауация. В живота скромността Ви помага. Ако имате нужда от романтиката, то тя чука през тази седмица на Вашата врата.

2-3 Предстоят Ви нови запознанства с интересни хора, с които е възможна съвместна работа. Огледайте своите приятели, възможно е предателство. В средата на седмицата купувайте само най-необходимото. Покажете, че имате собствено мнение по различни теми. Ако се измъчвате в създалата се обстановка, направете промяна. Дайте приоритет на настоящето и ще се почувствате щастлив.

3-3 Чувствате се пренатоварен и изнервен човек. Предстои промяна и Вие усещате подсъзнателно това. Мобилизирайте се, за да излезете победител. Дайте си сметка, че Вашият дом е Вашата крепост, и не я предавайте. Бурята ще премине, избегнете на всяка цена конфликта. Понякога човек се чувства изолиран, но това ще бъде временно явление при вас.

4-3 Седмицата Ви е белязана с подем, ще планирате правилно своите начинания. Разпределете задачите на доверените си хора и ще успеете. Животът се подрежда към добро, внесете нежна стихия в своя дом. Периодът е подходящ за експерименти. Не е момент за кардинални спестявания.

5-3 Рисковете в любовта са приятни, но внимавайте! Не бързайте с фоерверките, трудно ще се подредят нещата по Вашата схема. Емоцията няма да Ви подмине, но сега си свършете започнатото дело в работен план. Ако пожертвате временно гордостта си, ще спечелите щастие. Всичко се подрежда във Ваша полза, но трябва да поизчакате.

6-3 Вие кипите от енергия, ентусиазмът Ви е завладяващ. Успехите Ви се дължат на Вашия късмет и доброжелатели, затова не се възгордявайте, за да не изгубите! Бъдете там, където сте желани, и не се сърдете дълго, бъдете искренни. Победете стреса чрез философски подход.

7-3 Погледнете се през очите на своя партртньор и ще разберете в каква неблагоприятна позиция сте в момента.
Решете какво искате и не зареждайте атмосферата около Вас с напрежение. Идеите Ви са добри, но Ви трябва помощ. Времето работи за Вас и всички пречки ще се неутрализират.

8-3 Преживявате криза, за да излезете от нея, са Ви нужни нови прияиятели. Не се тревожете за всичко. Душата Ви страда, а това е депресия. По-късно всички ще съжаляват за отправените към Вас упреци. Премълчете днес, ако искате да не Ви се налага през следващите дни дълго да се извинявате. Не всички са доброжелателно настроени към Вас, но от това Вие само ще спечелите.

9-3 Душата Ви копнее за любов, но не винаги мечтите са реалност. По възможност не влизайте в конфликтни ситуации. Ако се налага да подписвате документи, четете и между редовете. Не си позволявайте да съдите другите, често нещата се обръщат... няма идеални хора. В края на седмицата ще се редуват нюансите на въображение и притеснение. Не губете почва под краката си

* * * 

1-4
В почивните дни навярно се убедихте, че само с властен характер трудно се разрешават възникнали проблеми. Не прибързвайте и с вземането на решения. Отърсете се първо от застоя, внесете свежест в дните си и внимавайте в какви интриги се опитват да Ви въвлекат. Не обръщайте гръб на съчувствието, което в четвъртък получавате, ако трябва дори започнете с извинение. Отърсете се от своя скептицизъм, благоприятни възможности има около Вас. В събота бъдете малко по-търпеливи и ще се усетите щастливи.

2-4 Нервната Ви система скоро ще се разтовари. Очаква Ви по-спокойна седмица. Не бъдете агресивни, а по-скоро настойчиви. Ако се чувствате зле, това не е болест, а нервност. Жените по-скоро се изявете като нежна лю¬бовница, а не като капризно дете пред своите половинки и ще успеете в плановете си. Мъжете с вибрация 2 нека в сряда да се изявят по-добре като приятели отколкото като сексуални партртньори. В четвъртък не допускайте Вашия песимизъм да помрачи семейното Ви щастие. В службата имате напрежение и трябва да сте по-внимателни, както и с харченето на пари за не дотам нужни неща.

3-4 Ако усещате, че трябва да преустановите своя връзка първо се подговете, моментът наближава. Добре планирайте бъдещето си и не оставяйте всичко на случайността, изпускате важни моменти, определящи щастието Ви. В четвъртък Вашата истина няма да бъде добре оценена, затова поизчакайте! В петък ако имате проблем потърсете консултация със специалист! Почивните дни използлзвайте за разходка под открито небе.

4-4 Игнорирайте остарелите стереотипи. Сега не е време за високомерие. И Вие носите своя вина за напрежението около забавената реализация на плановете Ви. Изненадата във вторник ще постави на изпитание Вашата търпеливост. Причината за Вашата раздразнимост се крие у Вас самите. Направете така, че да победите напрежението си с нещо дребно. За кратко загърбете работата и си отдъхнете. Покажете, че душата Ви е нежна, а егоизмът не е Ваша черта.

5-4 Ако в неделя сте се оставили на интуицията си, вече се радвате на възможна реализация. Запазвайки уверения си вид, положението Ви е достатъчно стабилно. Във вторник добър съвет ще получите от човек с по-богат житейски опит от Вас. Някой се стреми към по-близки отношения с Вас, неговите чувства до сега не сте ги подозирали в тази светлина на таени нежни чувства. При евентуален скандал в четвъртък мерете своите думи. В петък Ви очаква интересно стечение на обстоятелствата и Вие ще демонстрирате благоразумие. Почивните дни Ви носят веселие.

6-4 Вие имате добър вкус към нещата и това понякога води до трудна реализация на желанията Ви. Изчакайте и тогава предприемете решителни дейстствия. Не възлагайте прекалени надежди на други хора, но и не се жертвайте в безразсъдни действия. Бъдете готови да помогнете в нужда на хората около Вас. Преоценете Вашите желания, систематизирайте ги, не вярвайте на всички обещания и без това често се разочаровате от неизпълнени красиви обещания. Не дейстствайте инпулсивно, преценявайте всичко много точно.

7-4 При Вас е налице конфликт между Вашите морални и материални ценности. Не се отказвайте от късмета си. Назрява напрежение, което ще касае спор в семейстството, обида и много търкания, които е по-добре бързо да туширате, ако не искате те да продължат няколко седмици. Вие сте целесъобразен човек, но твърде сериозен и за това с Вас се живее трудничко. Върнете си чувството за хумор. Благоразумието и песимизмът парализират бързия успех. Възможен е и малък емоциоионален взрив, но той ще Ви разтовари от напрежението.

8-4 Ако неделния ден сте изкарали сред природата и се чувствате добре, не бързайте с плановете си и не предприемайте действия, които биха Ви отекчили. Не се обиждайте от всяка реплика, не прибързвайте с оценките си към личност, от която очаквате по-близка интимност. Настроението Ви е непредвидимо и Вие самите се чудите какво става с Вас. Усмихнете се и проблемите ще започнат да избледняват.

9-4 Не допускайте прибързани дейстствия в личния и общестствения си живот. Прегледайте договореностите, витае напрежение около Вас и Вие го усещате. Възползвайте се от талантите си да комуникирате добре с хората. Вашата преценка е точна, не позволявайте другите да наложат своя модел за реализация. Не прибързвайте с действията си, ако искате да не се самообвинявате! Успехът няма да закъснее. 

* * * 

1-5
Напрежение извира навсякъде от Вас. Не сте доволни и от самите себе си. Не се поддавайте на хвалебствени слова намирисва на капан. Не командвайте любимия човек. Ако дадете любов, ще се радвате на щастие. Не гледайте враждебно на всички хора, никой не е настроен против Вас. В края на тази седмица очаквайте приятна изненада. Следете развоя на събитиятя, но не се възгордявайте.

2-5 Възможен е обрат в живота. Не повтаряйте предишни грешки, не проявявайте инат. Ако искате споделена любов, разчупете досегашните си становища. Използлзвайте всяка възможност, за да подобрите статуса си. Бъдете обективни и целенасочени! Съботния ден е за размисъл. Необходима Ви е по-положителна житейска настройка.

3-5 Ако искате да запазите приятелството си, не изказвайте гръмко мнението си, дори не се намесвайте. На този етап неприятностите Ви дебнат. Добрите Ви идеи чакат своята реализация. Обосновавайте се с факти, не експериментирайте.

4-5 Не се оставяйте във властта на парите. Те не са всичко на този свят. Забавете темпото. Имате възможност за това. Не правете компромис само за идеяеята, в противен случай ще берете ядове. Бъдете дипломат, за да усмирите противника. Мислете, преди да говорите. В момента важи поговорката: “Казана дума хвърлен камък”. Бъдете прeцизни, за да не загубите позиции. Имате основание да сте горди, но нека всичко това не е преплетено с високомерие.

5-5 Постигнатият успех от миналата седмица Ви даде криле. А сега на къде ще полетите? Запазете спокойствие и професионализмът Ви няма да пострада. Внимавайте на кого се доверявате, възможно е да преиначат Вашите думи. Бъдете на щрек! Отделете нужното време на най-близките си като завършек на седмицата.

6-5 Тази седмица е предназначена за размисъл. И без това имате нужда от разтоварване. Нужни са Ви сили за бързия възход. Не се страхувайте от евентуални препятствия. Имате сили да ги преодолете. Бъдете по умерени в позициите и желанията си.

7-5 Разбрахте, че самотата през миналата седмица Ви е от полза. Усещате творческата енергия и признанието няма да закъснее. Дарете на душата си положителна емоция, любов, секс... Не умеете да се подмазвате, но потърсете одобрение от по-висшестоящи, за да вървите към успешна кариера. В личния си живот бъдете по-настоятелни, ако искате да Ви забележат, ако трябва, потърсете помощ от близък човек.

8-5 Член от семейството Ви крие своите проблеми. Подайте сигнал, че искате да помогнете. Споделете, че се нуждаете от разнообразие и си го създайте взаимно. Сряда е напрегнат, но ползотворен ден. Не изоставяйте започнатите промени, свързани със здравето си. Обгърнете партньора си с внимание, ако не желаете пълна конфронтация. В събота ще се наложи да докажете, че сте справедлив човек.

9-5 Проявената твърдост през почивните дни е ползотворна. Делничното напрежение започва от сутринта в понеделник и през цялата седмица ще Ви смущава. Не пренасяйте напреженията от работата в своя дом. Бъдете готови на компромиси. 

* * * 

1-6
Запасът Ви от енергия е поизчерпан. Появява се разсеяност. Болката може да се премахне с малко повече физическо натоварване под такта на музиката. Доста идеи има в главата Ви, което Ви прави разсеяни, а това се забелязва от другите. За Вас съдят не само по делата, но и по думите Ви. Ако до сега отлагате ремонт в дома си, то вече е време за по-реални планове. Към четвъртък не се надценявайте, има и други кадърни хора около Вас. Постарайте се тяхното мнение да бъде положително към Вас. Не разчитайте на Вашите хитринки, защото към събота може да предизвикате скандал срещу Вас.

2-6 Вашите проблеми са към своя край, ако възприемете новите идеи. Ако не знаете точно какво да правите, огледайте се за случайни признаци. Сряда е денят да покажете своите чувства към деца и приятели. Едно ново запознанство би Ви разведрило. Ценете себе си и това ще Ви помогне. В събота обсъдете своите притеснения с най-близките си и ще бъдете изненадани от мнението на другите. Очаква Ви освобождение от тревоги.

3-6 Не се оправдавайте с преживяна апатия и побързайте да реализирате своите планове. Достатъчно сте популярни и подтискащата Ви депресия вече бие на очи. Не се съблазнявайте от сладки думи и красиви обещания, може да Ви подлъжат. Съсредоточетете се над проблемите и намерете тяхното последователно решение. Може би точно Вие трябва да направите първата крачка към помиряването. Ще постигнете много в живота, но по-висшестоящите са с превършващо търпение. В почивните дни съседите ще се отзоват, ако поискате помощ, но не забравяйте да им откликнете със същото.

4-6 От вчера си мислите, че животът не Ви обича. Няма нищо страшно, макар че губите ценни точки в кариерата си. Ако изслушате болката на Ваш познат, то той ще се превърне в добър приятел. В сряда не е изклю¬чено да откриете нови неща за себе си зад маската на заобикалящите Ви. Вие сте на ясно какво заслужавате за упорития си труд и скоро ще му се наслаждавате. Използвайте разходка във вечерния град и среща с приятели, необходими са Ви свежи идеи и повече въображение в края на седмицата.

5-6 Възможно е от неделя да се чувствате пленник на несбъднати мечти, просто обмислете проблемите си в компания на близък човек, така пред Вас ще се разкрият и по-добри переспективи. Не завоалирайте действителността, много по-лесно ще се премахнат недоразуменията. Не се притеснявайте от възможни противоречия, този път няма да се размине само с премълчаване, но пък обстоятелствата стават по-благоприятни за Вас към сряда. По възможност направете преоценка на финансите си и не харчете големи суми необмислено. Бъдете реалист, при Вас чувството Ви за вярност и дълг са водещи. В края на седмицата не подтискайте чувствата си, разкрийте душата си за да Ви поолекне.

6-6 В състояние сте да се справите с проблемите, които стоят пред Вас. Истината ще се изплъзва покрай Вас, отнесете се по-спокойно към това. В сряда вечерта предпочетете домашния уют, защото една неочаквана среща може да Ви огорчи. Обърнете гръб на съмненията, вземете решение и всичко ще утихне. Направете си точен план, не гадайте само, а действайте. Това ще Ви донесе облекчение в края на седмицата.

7-6 Вече откривате отговора на измъчващия Ви проблем, позатаете дъх и бурята ще отмине. Във вторник е възможно да усетите сладостта на победата. Ако имате проблем с техниката, се обърнете към специалист. Променете нещо във Вашата активност. Раздвоеността може да се окаже пагубна за Вас. Не се страхувайте от планове за утрешния ден. Вашата оценка се оказва много точна.

8-6 Бъдете откровенни, за да не Ви мислят за лицемери. Ситуацията е сложна и са възможни промени дори и в последния момент. Възложената задача ще бъде изпълнена, а Вие направете необходимите изводи. Съчетайте творчество и практичност. Успех Ви носи Вашата деловитост. В края на седмицата променете обстановката около себе си и съхранете едно приятелство.

9-6 Възможността от скандал в дома е отминала. През седмицата ще има изненади в близкото Ви обкръжение. Запазете самообладание, не излизайте извън кожата си. Вашите идеи са подложени на недооценяване. Използвайте своята комбинативност, изобретателност и фантазия и ще си спечелите добра репутация. Към петък внимавайте с думите си. Не огорчавайте партньора си. Има опасност да попаднете в рискова ситуация, преминавайки границите на допустимото, и ще трябва да се извинявате. 

* * * 

1-7
Не се отказвайте от дългоочакваната положителна емоция. Наближава времето на щастието. Не се ангажирайте с всичко, за което ви помолят. Дайте си малко почивка. Ще се наложи да правите компромиси. Избягвайте конфликтите, те просто ще преминат. От Вас очакват повече, отколкото заслужават, затова мислете добре чия страна ще вземете. Не отлагайте ежедневните си задачи. Очертава се разнолик завършек на седмицата.

2-7 Смело отстоявайте интересите си и ще успеете. Доверете се на интуицията си. Очертават се добри позиции в обществото, но не се мислете за безгрешни. Положителната емоция влиза и в дома ви. Планирайте добре желанията си, за да ги реализирате светкавично в края на седмицата.

3-7 Не забравяйте миналия си опит. Запазете спокойствие и защитете достойнството си. Не отлагайте важни срещи и разговори. Създалото се напрежение само ще Ви амбицира. Не загърбвайте приятелите си! Не отказвайте помощ, но преценете на кого подавате ръка. Съобразете се с нуждите на семейството си и тогава дайте в заем пари.

4-7 В неделния ден дайте воля на доброто си настроение. Смъкнете маската на деловия чиновник и ще се почувствате щастлив човек. Успехите Ви са заслужени, независимо какво мислят завистливците. Отново трябва да внимавате. Напрежението витае около Вас. Ще очакват помощ от Вас, а това ще Ви докара ядове. Спестовността е добра, но не стигайте до скъперничество. Всеки смята че е справедлив, но назрява недоразумение така че внимавайте!

5-7 Добре е, ако разпуснете напрежението чрез четене. В работната седмица ще Ви помага дипломацията. Пазете се от фалшиви приятели! Вътрешният Ви глас ще Ви помогне да изгрее вашата звезда. Не се поддавайте на емоцията. Не правете прибързани действия, ако искате да успеете. Не се отказвайте от предварително начертания план. Потушете назряващото напрежение в своя дом, за да не се наложи да се разменят реплики.

6-7 Действайте решително още от сутринта, за да успеете. Денят Ви ще е успешен по волята на съдбата. Хората около Вас са разумни и съмненията, на които ги подлагате, ще ги обидят. Не забравяйте, че щастието трудно се постига от раз. Това, което ще научите случайно, ще Ви повлияе зле на настроението. Научената тайна ще Ви разконцентрира, но всичко бързо ще премине.

7-7 Идва благоприятен период в живота ви. Преразпределете ангажиментите си. Вие сте добър психолог и ще се справите с трудната ситуация. Бъдете по-внимателни в края на седмицата, малка неприятност може да смути душевното Ви блаженство. Ако не се изявявате като материалист, ще се почувствате щастлив.

8-7 Не се гневете на всичко!!! Предусещате буря и затова е тягостно настроението. Здравето Ви е поразклатено, вземете мерки. Временните неуспехи ще Ви паникьосат, но всичко ще свърши, както желаете. В края на седмицата ще разгадаете тайна и това ще върне доброто ви настроение.

9-7 Разпуснете напрежението. Не очаквайте от всички да имат вашия ентусиазъм защото ще загубите подкрепа от партньорите си. Ентусиазмът ще властства над Вас няколко дни, но внимавайте с прибързаните си дейстствия. Положителното отношение към хората е наложително. Мерете приказките си, за да не страдате заради лични грешки! 

* * * 

1-8
Не се поддавайте на фалшиви илюзии. При конфликт не забравяйте, че умният човек е винаги благороден. Вашата репутация ще се гради дълго време чрез добросъвестен труд, нали знаете че падащите звезди изгарят доста бързо. Бъдете внимателни в сряда, усетете момента, за да промените към добро Вашия живот в следващите дни. Това, което мислите и правите в момента в очите на другите не изглежда точно така! Изпълнавайте своите задължения принципно и точно, за да успеете.

2-8 Внимавайте за семейното си щастие, не се поддавайте на лошо влияние, ориентирайте се правилно в обстановката за да не пропуснете шансовете си. Необходими са Ваши бързи и решителни действия, за да овладеете важната ситуация. Ако никой не Ви помогне, запитайте се защо. Една нежна любов би Ви заредила с повече енергия, отколкото бурните страсти. Петък е ден за размисъл, за да можете в събота да разрешите проблема, който Ви притесни през тази седмица.

3-8 Ако в неделя сте си позволили да бъдете последна инстанция в семеен спор, не бързайте да си излагате всички планове на показ. По-добре изчакайте, защото непредсказуемото Ви поведение ще породи съмнения за цялостната Ви позиция. В четвъртък ще се наложи да избирате, но за да си спестите неприятности, не давайте пари на заем. Събота е ден за приятна емоция, но не прекалявайте с храната и питиетата.

4-8 Не се поддавайте на неспрадливостта и не страдайте дълго, за да не вземете грешни решения и да разрушите постигнатите резултати. В сряда оставете неприятностите в миналото, така по-лесно ще си създадете ред за изпълнението на задачите си. Ако вече сте на ясно с желанията си, дейстствайте, но внимателно да не засегнете най-близките си. Ще Ви трябва време да поправяте грешките си, а можете да си спестите всичко това.

5-8 От неделя нещата от живота Ви изглеждат по-различно. Не се поддавайте на ласкателства, ако искате да постигнете успех. По-добре си премълчете. В момента трябва да сте по-внимателни, дори помислете за кратка почивка. В четвъртък не си позволявайте да давате съвети, но останете верен на себе си въпреки ситуацията, която не е приятна. В събота за Вас ще има светлина в тунела.

6-8 Ще се справите с предстоящата криза, ако не влизате в спорове. Ако чувствате нужда, поразтоварете се с близък по разсъждения човек. Ако наближава рождения Ви ден, то скоро можете да предприемете важна крачка след него. Направете жест на благотворителност. Не се поддавайте на самосъжаление. В края на седмицата ще си дадете ясна сметка, че „Всяко зло е за добро!”. Запазете спокойствие около себе си.

7-8 От неделя се налага да гледате по-обективно на нещата, за да овладеете неприятната ситуация. Не харчете за дреболии, скоро всичко около Вас ще се изясни. Ако искате да успявате в новите си запознанства и да реализирате приятелсва, отворете душата си моментът е подходящ за това. Ако се инатите, няма да спечелите, по-добре отстъпете. Използвайте съботата за разтоварване извън познатата обстановка.

8-8 Доста сериозни неща очакват Вашето внимание, постигнете своите цели сега, докато имат стойност за Вас. Ще се наложи да направите компромис, никой не засяга Вашата свобода. Просто е необходима малко тактичност, за да няма скандали. Практичността Ви се оценява към края на седмицата. Не се притеснявайте от предчувствието за финансов крах и не прибързвайте с решенията си, сега просто нищо не можете да промените около Вас.

9-8 Ако от неделя не сте в добро настроение съсредоточете силите си само върху възможните неща. Не се поддавайте на мрачните си мисли, в крайна сметка е важно да се върви напред. Възникналите проблеми ще разрешите сами, лъжливо е усещането за разруха на нещо важно за Вас. Вашите финанси са важни, както и за всички други хора, така че не гледайте сърдито на целия свят. Промените край Вас започват да се очартават, не се връщайте там, където нищо не можете да промените. Бъдещето пред Вас е в по-светли краски. 

* * * 

1-9 Не сте сантиментални, но ако се отдадете на спомени, ще подобрите настроението си. Предстои ви добра промяна на сцената на емоцията Ви. Вие имате собствено мнение, но не е необходимо да го афиширате. Нали знаете, че всичко преживява своята метаморфоза. Идва по-добро стечение на обстоятелствата. Любов... пълно душевно отдаване, но не смятайте, че само Вие ще водите в тези взаимоотношения.

2-9 Предстоят ви кардинални решения, така че изслушайте и други мнения. В крайна сметка ще постъпите по най-добрия начин. Вашите избрани партньори заслужават доверието. Не пришпорвайте мечтите си, вървете по познатия път към добрата реализация. Ако губите приятели, потърсете причина и у Вас. Съберете си ума и не бързайте, ако искате да успеете.

3-9 Не бързайте с големите промени. Оставете си време за размисъл. Планирайте, за да не пропуснете нещо съществено. Разчитайте най-вече на себе си. Старият приятел е по-ценен от двама нови така, че внимавайте! Очертава се положителна емоция в края на почивката.

4-9 Хубаво настроение и благополучие. Спазете правилото: "Дай, за да получиш!". Обърнете внимание на емоцията откъм духовната страна. Има време и за физическа наслада. Не губете контрол върху събития и факти. Задълженията Ви се увеличават. Охладете емоцията, защото тя ще подкопае репутацията Ви.

5-9 Вашата съдба е във Вашите ръце. Не се обиждайте на приятелския съвет, който ще Ви предпази от евентуални грешки. Ако имате нужда от почивка, просто си я дайте! Вашия морал ще бъде подложен на изпитание. Внимавайте от предателство към края на седмицата.

6-9 Промените в живота Ви са добри, просто Вие трябва да свикнете с тях. Бих казала “прекрояване на ежедневието”. На работното си място не демонстрирайте пълна компетентност по всички въпроси. Успокойте се, защото притеснението Ви е излишно. Добра компания от стари приятели ще Ви разтуши от напрежението.

7-9 Внимавайте с харченето. Имате желание да правите покупки, но те ще се окажат прибързани. Не издевателствайте над спокойствието си. Обръщайте по-голямо внимание на хората около Вас, това ще подобри комуникацията Ви. Пазете се от наивни грешки. Ако решите че сте сгрешили, просто се извинете. Ще Ви бъде простено.

8-9 Не бързайте да кажете “да”, ако не се чувствате уверени в чувствата си. Понякога логична постъпка изглежда в очите на другите неправилна. Помислете за мястото си в обществото и не бързайте с действията си. Животът и без това си тече в космичния ритъм. Неволната грешка ще бъде разбрана и усмивката ще изгрее на Вашето лице.

9-9 Не се поддавайте на настроението си, за да не съжалявате по-късно. В крайна сметка всеки постъпва, както смята за добре. Не очаквайте лесно спечелени пари. Възможни са загуби. Приемете добрия жест, но бъдете на щрек. Не всичко е толкова розово около Вас. Чувството Ви за отговорност няма нужда от направлиние, но и скандалите няма да са Ви от полза. Ако изчакате, бурята ще премине без загуби.


Тагове:   път,   Ния,   как,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elkastefanova
Категория: Технологии
Прочетен: 124107
Постинги: 16
Коментари: 12
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол