Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2009 17:19 - За мен
Автор: elkastefanova Категория: Технологии   
Прочетен: 2798 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.07.2009 01:16


Визитка

image

Елка Стефанова е парапсихолог, магистър по психология и консултант. Практикува ясновидство и ритуална неутрализация на магии. Изгражда енергийна защита. Издала е шест книги в момента подготвя седма в областта на своята дейност.

Елка Стефанова работи чрез своите дарби за откриване и неутрализация на стрес, завист, злоба, родови проклятия, семейна и лична магия. Прилага древнотракийския метод восъколеене и е една от първите, която го популяризира в нашето съвремие. В последните години, восъколеенето е хит сред колегите й. Tя предупреждавa, че силата не е в самото леене, а в кодовете, които се използват! Непрофесионалното восъколеене довежда до поредно разочарование. Ако не се помогне, хората изпадат отново и отново в безпътица.

Елка Стефанова обяснява че, восъкът е единствения материал, който бързо се разтопява и влиза в торсионните полета на човека като приема формата на поразените органи, обира стресовете, магиите, родовите проклятия, нарушената комуникация, побеждава пороци, развързва късмета и връща човека в неговата предопределена съдба. За повече информация, относно значението на формите във восъколеенето, вижте ТУК.

Елка Стефанова е родена на границата на два зодиакални знака в годината на Кучето. Великотърновската гадателка определя себе си като човек с мисия - да помага на хората. От ясновидските й способности са се възползвали още съучениците й в старопрестолния град.

"Питаха ме какво ще стане, а аз просто ги хващах за ръцете и ги гледах право в очите: предстоящи събития преминаваха пред мен като на филмова лента", спомня си първите прозрения Елка.

Тайните на магията и силата на древния тракийскии ритуал на гадаене по восък е наследила от своята прабаба по бащина линия. Елка Стефанова е човек с доказани феноменални способности в областа на невидимото.
 

Завършила е поредица курсове: биоенерголечение, астрология (ученичка е на извeстния Люмиер), универсиална енергия. Елка Стефанова е дипломиран педагог и магистър по психология. Работи и помага на хората от 1988г. Радва се на любовта и признанието на своите многобройни клиенти.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elkastefanova
Категория: Технологии
Прочетен: 124080
Постинги: 16
Коментари: 12
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол