Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2011 08:37 - Подарък ЖИВОТ
Автор: sennata7 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6002 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 26.02.2012 09:40


                „За 100 години през 20 век населението на Земята се увеличило 5 пъти в сравнение с 160 000 години от съществуването на човешкия разум… Болестите се превърнали в нормалното състояние на човешкото същество… Тялото страда и не позволява на духа да се възвиси… Фармацевтиката ни прави още по-болни.”
 image
Ние получихме скъп подарък – ЖИВОТ. Какво да прави с него,всеки решава сам. Щастието е състоянието на духа. За да бъдем щастливи, достатъчно е да постигнем Хармонията между Духа и Тялото. Нашето тяло е дом за Душата. Здравето прави този дом комфортен.  Какво ли не измисля Човекът за да си направи Живота по-труден! Превръща го в кошмар, експериментира със себе си и околните..., разрушава Планетата, замърсява околната среда, оспорва Природните Закони... и прави още много други страшни неща...
           До скоро Човечеството не е знаело за компютри и мобилни телефони, а сега ако си забравим телефона в къщи, едва ли не изпадаме в стрес и паника! Забравяме да вървим пеша, тръгвайки на пикник, си взимаме лаптопа, храним се с полуфабрикати, а здравните проблеми се опитваме да решаваме с помощта на химията...

www.vbox7.com/play:4632d436

          При всичко това Човекът търси, открива, създава... Има много „шума” в Интернет, трудно е да изберем това, което е важно за  нас. Когато сме в „задънена улица”, Животът ни връща към ония „дреболии”, които не забелязваме или игнорираме в ежедневието. Една от тези „дреболии” е интелектът на имунната ни система - Трансфер Фактор, информационната молекула, носеща в себе си Живот,Енергия, Сила, Щастие, Здраве, Любов, Младост и Опит. Поради изобилието на информацията, тази молекула понякога остава скромно в страни и става достъпна само за Избрани.

Здрав, пълноценен живот ни е позволен само, ако
сме готови да го приемем. 

          И нека сега някой не чува, не вярва и се съмнява, нека дори някой да е настроен агресивно – това са нормални човешки реакции. Убедена съм, че и тяхното време ще дойде! imageВажно е ВИЕ да чуете, да повярвате, да приемете и да предадете „нататък” тази възможност, начин да се помогне на хората по целия свят. Отворете сърцето си, напълнете го с Любов, пуснете информацията за Трансфер Фактора и я споделете със всеки, който като Вас, търси! Носейки информацията за ТФ, ние оставяме в откритите сърца на хората любов, вяра и щастие, а на тялото даваме Здраве. И такива хора се присъединяват към мисията, с която се захванала компанията 4Life Research.
Това е самото начало!
                          Бъдете здрави и щастливи!

Помогнете на другите!
Да дадем Трансфер Фактор на Света!!!!

Чака ни не краят на света, а нова ера на Любов, Единство, Изграждане, следващото ниво в еволюцията.

video.mail.ru/mail/sennata7/_myvideo/31.html 


За допълнителна информация и въпроси:
4life-bg.bulgarianforum.net/

От Русия за Трансфер Фактор
 За Transfer Factor с любов
bulgaria.4life.com/  ID   6799854
e-mail:  
sennata7@yahoo.com
skype: sennata7
tel.  +359 888 55 31 55
Natalia Sedova







Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 298058
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив