Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2009 21:49 - Какво трябва да знаем за магията
Автор: elkastefanova Категория: Други   
Прочетен: 19406 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 05.02.2009 00:51


В този труден период за реализация в нашето ежедневие все повече се говори за бърз възход, но imageи катастрофални загуби. За фатално стечение не ситуации, невъзвратими разрухи, 
непоправими обрати. За съжаление много хора търсят начин за отмъщение, физическа смърт и привличане на любов, пари, успехи чрез магия.

Имайте в предвид: 

1. Магиите биват четири видa за: любов, омраза,  болест, смърт, финансови загуби и житейски провали.

3. Симптомите са: безпричинно главоболие, рязко вдигане на кръвното налягане, силна непоносимост между близки, промяна в отношенията между хората, неустановени медицински диагнози, безсъние, обръщане гръб на семейното огнище и промяна в предпочитанията към доскоро безинтересни личности. Прибързани и грешни действия. Напускане на семейството, привързване към алкохола, силно изразена агресия...

4. Когато магията е стара често се проявяват симптомите на шизофрения, самнамбулизъм, привидения и желание да убиваш с определена мутивация граничеща за другите хора с лудост.

5. Всяка магия сътворена от човек може да се развали. Черната магия за смърт и живачната са най-сложни.  Ползват се ритуали, молитва и воденична вода. Който не умее да разваля магии по-добре е да не се захваща. Рисковетв не са за пренебрегване. Много хора вече го знаят от личен.

6. Не винаги неприятностите в живота на човеек са от магия. Ето как лесно можете да разберете дали сте за лекар, дали сте под въздействието на ритуална магия или сте в труден период по съдба. По пълнолуние вземате едно яйце снесено в събота. imageОт кръста на горе към главата, до фонтанелата минавате с яйцето, като острото сочи на горе. Това яйце оставете на терасата или на земя през ноща. Ако на сутринта от лявата страна на яйцето има червеникаво кръгче като печат се обърнете към лекар, ако на върха на яйцето има 3-4 черни точки вие имате правена магия. Желателно е да търсите човек, който да я неутрализира.

7. Когато намерите муска не я отваряйте. Едва ли ще разберете какво е написано. Всеки, който кодира силата на муската ползва свой скрит шифър. Задължително се хвърля в река. Никога не я пускайте в тоалетната. Никога не я горете. Ако сторите това обричате вас и своите близки на злини.

8. Никога не изхвърляйте жар от печката вечер и гореща вода от пране, защото по този начин активирате злите сили.

9. Ако намерите на пресен гроб яйца никога не пипайте с ръка. Това е магия за раздяла; за смърт, ако не се реализира греховна връзка. Това яйце не е цяло. То е с нарушено триединство, изтеглен жълтък и вградена муска. Ако намерите на стар гроб дървени лъжици с обърнати гърбове, не ги пипайте с ръце. Това е магия за раздяла, за фалит на бизнес. Често се виждат иероглифи или кръстове. Това не винаги касае близките на починалия, а е случайно избран гроб. Възможно е съвпадение на имена. Тези предмети се хвърлят задължително в река!!!

Магиите се правят по много начини. Използват се предмети, лични вещи, снимки, коса, нокти. Кодират се предмети и се внасят в домовете на жертвите. Използва се кръв, вода от мъртвец, кости на риба, сапун, игли, конци, лют пипер, съчки от щъркелово гнездо. За вещия магьосник е достатъчно името на човека. 

Всичко това ви поднасяме като информация не за да се страхувате, а да знаете! Много често в моята практика се срещам с хора, които напразно обременяват мисълта си с постоянен страх. Недобронамерени мними ясновидци наричат всичко с името магия с цел облагодетелстване. Много често намерени предмети всяват страх и човек сам задейства механизма на автомагията.


Тагове:   Магията,   Какво,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Права си !
03.02.2009 21:53
Благодаря за поста ! Аз действам с северната шаманска магия с магнетизъм на 3000 км. Днес се уверих ,че съм вещица от север ! :,) Поздрави колежке !
цитирай
2. elkastefanova - Благодаря за коментара Ви.
10.02.2009 01:48
Здравейте, lidis,

Ще се радвам да ми напишите още нещо за себе си.
цитирай
3. анонимен - ВЪРЗАН КЪСМЕТ
19.11.2010 12:52
МОЛЯ ДА ОБИЯСНИТЕ ТОВА С ВЪРЗАНИЯ КЪСМЕТ Г-ЖО СТЕФАНОВА
КАК МОЖЕ ЧОВЕК ДА СЕ ПРЕДПАЗИ ИЛИ ОСВОБОДИ.БЛАГОДАРЯ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elkastefanova
Категория: Технологии
Прочетен: 124148
Постинги: 16
Коментари: 12
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол